unenuitnoire.blogg.se

Text och dylikt.

Längesedan sist.

Kategori: Allmänt

Ni vet hur det kan bli. Man har tretusenetthundratjugoåtta grejer man vill göra och så gör man några men glömmer bort de andra men nu ska jag äntligen skriva igen. Jag har dock inte en enda tanke på vad det kan vara som jag så intensivt vill skriva om. Kanske om hur min sommar formar sig, vad jag har i mitt huvud dag ut och natt in, vad jag tyckte om World War Z som jag såg igår med mina syskon och Jarl, olika relationer, hur jag värderar och så vidare.
Det roliga är att jag kommer absolut inte fram till någonting men så kom jag på att jag kan skriva lite allmänt om mig själv, så att ni kanske får en starkare bild av vem jag är. Ungefär sådär. Även om det kanske inte är det bästa ni vet, trots att jag inte gjort det innan, så kanske ni får lite förståelse. Eller något sådant.
 
Jag heter Nanna Birgitta Maria Hedman och jag bor i Smålands djupa skogar i en storliten stad vid namn Växjö. "Storliten" innebär att det är en så pass stor stad att man alltid möter nya ansikten men så liten att man alltid stöter på just den personen man verkligen vill undvika, if you get what I mean. Jag har för övrigt bott här i hela mitt liv. Mamma är här ifrån, pappa är född i Jämtland men har varit Växjöbo ett riktigt bra tag. Jag bor hos mamma med mina två småbröder Noa 16 år och Hektor 14 år. Sedan har jag två äldre syskon Love 22 år och Freja 20 år. Jag är alltså mittenbarn och allt som hör där till om man räknar bort våra tre halvsyskon från pappas sida, Jon, Linnea och Björn som alla är mitt uppe i sina lyckliga 30's. Det är vi barn. Här hemma finns tre hundar av större storlek vid namn Pompe, Goliat och Hannibal och tre katter Theodore, Franklin och Washington. 
Jag har i hela mitt liv haft tusentals olika uppfattningar av vad jag vill bli när jag blir stor, däribland prinsessa, skådespelerska, egenföretagare, författare, hunduppfödare, designer av olika ting, konstnär, poet, filosof, astronaut, astronom, sierska, musiker, krigsjournalist, flygvärdinna, psykolog, pilot, arkeolog etc. Just nu har jag ingen aning. Ingen aning alls faktiskt. 
När jag inte pluggar spelar jag musik med mitt fina band, hänger med mina fina omkring mig, skapar kläder och fixar med mitt företag, filosoferar, skriver, fikar, tar bilder, målar, sover, äter och en massa annat jag värderar. Jag tänker ibland "nääe Nanna! Nu räcker det! Ut och träna med dig!" men sedan skrattar jag och tänker "det är en sak jag absolut inte tänker göra" och OM jag skulle träna någon gång ska det vara något vettigt, typ stå på händer, göra volter, hjula, stå i brygga eller något sådant man faktiskt behöver för vem pallar gå ut och göra någonting som alla andra redan kan, typ springa eller göra upphopp. Nej, vanlig träning är verkligen ingenting för mig.
 
Nu fick jag visst jättebråttom men jag lovar att skriva minst en del till innan nästa måndag då jag åker till Emmaboda.